FRIXOS  &  BYRON
ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
 
Β. ΑΗΔΩΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η εταιρία μας

Τα έργα μας

Αναζήτηση Ακινήτων

Υπηρεσίες

Εργαλεία

Η περιοχή μας

Γενικές πληροφορίες
Ιστορία
Αρχαιολογικοί χώροι
Πρεσβείες

Πάργα Κάμερα

Ηγουμενίτσα Κάμερα

Σύβοτα Κάμερα

Επικοινωνία


ΠΑΡΓΑ
Σπύρου Λιβαδά 2
Τ.Κ. 48 060
Πρέβεζα
Τηλ: +30 26840 32887
Κιν: +30 6938 551049

Διαδραστικός χάρτης

Μεσιτικές ΥπηρεσίεςΣυντάχθηκε: 28/06/2017

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

* ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (κατοικιών, διαμερισμάτων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων, καταστημάτων κλπ σε Πάργα,Πρέβεζα,Ηγουμενίτσα,Ιωάννινα,Σύβοτα,Λευκάδα,Κέρκυρα κλπ)
* ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
* ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
* ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑΣ
* ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ
* ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
* ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΟΥ
* ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
* ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
* ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ & ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
* ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
* ΑΔΕΙΕΣ - ΜΕΛΕΤΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
* ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ
* ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΜΕΣΙΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Η εταιρεία μας Β. ΑΗΔΩΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελεί μια σημαντική παρουσία στο χώρο των μεσιτικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και ειδικότερα στε διάφορες περιοχές της Ηπείρου και των Ιονίων νήσων (Πάργα,Πρέβεζα,Ηγουμενίτσα,Σύβοτα,Κέρκυρα,Λευκάδα,Ιωάννινα κλπ), προβάλλοντας ένα ζεστό και ανθρώπινο πρόσωπο στους πελάτες της. Η οργανωμένη και μεθοδική δουλειά, το ακούραστο και φιλικό προσωπικό, η εμπειρία και οι ολοκληρωμένες γνώσεις στο χώρο του ακινήτου, αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες της. Μέσα στα πλαίσια της ολοκληρωμένης οργάνωσης και λειτουργίας, οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας ξεχωρίζουν σε διεθνείς και εγχώριους πελάτες με τρόπο κατανοητό και οικείο σε Ελληνική, Αγγλική, Ρώσικη, και Γερμανική γλώσσα.

Στο μεσιτικό τομέα της εταιρίας μας, μπορείτε να εμπιστευτείτε την προώθηση πώλησης του ακινήτου σας (κατοικίας-διαμερίσματος-οικοπέδου-αγροτεμαχίου-καταστήματος-επαγγελματικού ακινήτου) αποφεύγοντας έτσι τυχόν ενοχλήσεις από ανεπιθύμητους υποψήφιους αγοραστές ή ενοικιαστές. Οι διαπραγματεύσεις πλέον πραγματοποιούνται μέσω των μεσιτών της εταιρείας μας, οι οποίοι σύμφωνα με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτουν, αναλαμβάνουν να υποδείξουν το ακίνητό σας στα κατάλληλα άτομα.

Οι περιοχές που καλύπτει η εταιρεία μας δεν περιορίζονται μόνο στα όρια της ΗΠΕΙΡΟΥ (Πάργα-Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα-Σύβοτα-Ιωάννινα κλπ). Η κάλυψη που παρέχει, αγγίζει και το ποιο απομακρυσμένο σημείο τον ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (Κέρκυρα-Παξούς-Λευκάδα ,κλπ) με επενδυτικές ευκαιρίες σε ξενοδοχειακές & τουριστικές εγκαταστάσεις, ιδανικές για κάθε δραστήριο επενδυτή.

Και για εκείνους που δεν αρκούνται σε κάτι έτοιμο, μπορούν να επιλέξουν την δική τους έκταση, κοντά σε πανέμορφες παραλίες ή στη γραφική ενδοχώρα, όπου μπορούμε μαζί, μέσω του τεχνικού μας τομέα, να κατασκευάσουμε και να δημιουργήσουμε το δικό τους ονειρεμένο προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο. Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε για να αποκτήσετε προσωπική  άποψη σχετικά με την οργάνωση και τη συνέπειά μας. Κοντά μας, αγοραστές και πωλητές ακινήτων μπορούν να αισθανθούν ότι βρίσκονται σε ένα ζεστό περιβάλλον, με υπεύθυνους ανθρώπους που φροντίζουν για τις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες.

Η εταιρεία μας, με την γνώση και την πείρα που διαθέτει, αποτελεί εγγύηση για μια επιτυχημένη επένδυση στην ΗΠΕΙΡΟ και τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ. Και μην ξεχνάτε ο ειδικευμένος σύμβουλος ακινήτων είναι ο βασικός σύμβουλος και συνεργάτης κάθε ενδιαφερόμενου που θέλει να αγοράσει, να πουλήσει ή να νοικιάσει ένα ακίνητο στη σωστή τιμή.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για μια διακριτική και σοβαρή ενημέρωση, για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά σας.

Φόρμα Πώλησης Ακινήτου   -    Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου   -    Επικοινωνία

Copyright © 2010 - 2022 FRIXOS & BYRON. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

Αναζήτηση