FRIXOS  &  BYRON
ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
 
Β. ΑΗΔΩΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η εταιρία μας

Τα έργα μας

Αναζήτηση Ακινήτων

Υπηρεσίες

Εργαλεία

Η περιοχή μας

Γενικές πληροφορίες
Ιστορία
Αρχαιολογικοί χώροι
Πρεσβείες

Πάργα Κάμερα

Ηγουμενίτσα Κάμερα

Σύβοτα Κάμερα

Επικοινωνία


ΠΑΡΓΑ
Σπύρου Λιβαδά 2
Τ.Κ. 48 060
Πρέβεζα
Τηλ: +30 26840 32887
Κιν: +30 6938 551049

Διαδραστικός χάρτης

Τι να γνωρίζετε για την Πώληση του Σπιτιού σαςΣυντάχθηκε: 26/03/2012

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

 

Τι πρέπει να κάνετε:

* Προετοιμαστείτε, έχοντας κάνει έρευνα αγοράς για την αξία του σπιτιού σας.

* Δώστε βάση στα υλικά δαπέδου.

* Κάντε γενική καθαριότητα.

* Φροντίστε όσο γίνεται τη διακόσμηση, εξαφανίζοντας όλα τα περιττά και παλιά κομμάτια, ώστε να αναδειχτούν η ευρυχωρία και η λειτουργικότητα του σπιτιού.

* Αφήστε περιθώρια αυτοσχεδιασμού στον αγοραστή.

Τι δεν πρέπει να κάνετε:

* Να ξοδέψετε πολλά χρήματα στην ανακαίνιση του σπιτιού.

* Να διακοσμήσετε το σπίτι με το προσωπικό στιλ σας.

* Να αμελήσετε τις επισκευές των ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.

* Να βάψετε τους τοίχους με σκούρα ή έντονα χρώματα.

* Να έχετε παράλογες απαιτήσεις στην τιμή.

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

Η εμφάνιση αποτελεί τον πρωταρχικό παράγοντα προσέγγισης. Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να πουλήσετε ένα παλιό σπίτι στην καλύτερη δυνατή τιμή, πρέπει να το "τυλίξετε" σε μια εντυπωσιακή συσκευασία. Ποια είναι, όμως, τα μυστικά που εγγυώνται επιτυχία και ποια στοιχεία μπορεί να σας οδηγήσουν στο αντίθετο αποτέλεσμα;

Κατ’ αρχάς, πρέπει να μπείτε στη θέση του αγοραστή και να προβλέψετε τις επιθυμίες του. Τι αναζητά από ένα σπίτι; Μεσίτες και γενικά άτομα του χώρου, υποστηρίζουν ότι τα ευρύχωρα και φωτεινά διαμερίσματα έχουν μεγαλύτερη ζήτηση. Αν, λοιπόν, το δικό σας «προϊόν» προς πώληση δεν διαθέτει αυτά τα στοιχεία, φροντίστε να τα αποκτήσει. Μια απλή και οικονομική κίνηση, είναι να βάψετε όλους τους τοίχους με απαλά, φωτεινά και μοντέρνα χρώματα, προσδίδοντας μια ανανεωμένη εικόνα. Προσοχή στους έντονους και μουντούς χρωματισμούς, που θα έχουν αποτέλεσμα να φαίνεται ο χώρος μικρότερος και όχι φιλικός.

Στη συνέχεια, επιμεληθείτε τα πατώματα σε όλα τα δωμάτια. Όσον αφορά τα υπνοδωμάτια, το ξύλο θεωρείται ζεστό υλικό και γι’ αυτό αποτελεί το φαβορί των προτιμήσεων. Στο μπάνιο έχει παρατηρηθεί ότι το μάρμαρο ή τα φωτεινά, μοντέρνα πλακάκια τραβούν την προσοχή. Και αν το σαλόνι και η κουζίνα είναι καλυμμένα με μωσαϊκό, καλό είναι να το τρίψετε να γυαλίσει ή να το αντικαταστήσετε με πιο σύγχρονα υλικά, π.χ. μάρμαρο ή πλακάκι. Επίσης για να δώσετε σύγχρονο ύφος στην κουζίνα σας, τοποθετείστε καινούργια ντουλάπια. Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα, περάστε τους απλώς ένα χέρι μπογιάς και επισκευάστε τις ενδεχόμενες μικροατέλειες (π.χ. μεντεσέδες )

Απαίτηση των περισσότερων ατόμων αποτελεί η στέγη τους να είναι λειτουργική όσον αφορά τις καθημερινής ανάγκες, π.χ. να έχει καλούς διακόπτες, το καλοριφέρ να μην παρουσιάζει προβλήματα. Γι’ αυτό, επιδιορθώστε τις υδραυλικές και τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Για να προσδώσετε στο σπίτι σας τη μινιμαλιστική τάση της εποχής και να φαίνεται άνετο και ευχάριστο, μπορείτε να προσθέσετε στο σαλόνι σας ένα καθρέφτη πάνω ή δίπλα απ’ το τζάκι. Έτσι θα δημιουργηθεί η αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος. Και ο κατάλληλος φωτισμός βοηθά. Τονίστε διάφορες γωνίες με έπιπλα και σποτάκια. Ακόμη, «προσέξτε τις μοκέτες να είναι καθαρές, σε κλασικά σχέδια και χρώματα», τονίζουν οι διακοσμητές. Προτού φτάσει η μεγάλη ημέρα της συνάντησης , μην ξεχάσετε να κάνετε γενική καθαριότητα και να ξεφορτωθείτε όλα τα περιττά και ογκώδη έπιπλα, που όχι μόνο καταλαμβάνουν χώρο αλλά καταστρέφουν την αισθητική και ίσως την εντύπωση του αγοραστή.

Βέβαια, οι προετοιμασίες και η διακόσμηση πρέπει να γίνουν με μέτρο. Μην επέμβετε σε μεγάλο βαθμό, αλλά αφήστε τη φαντασία του υποψήφιου ιδιοκτήτη ελεύθερη. Το προσωπικό σας στιλ δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζει με τις προτιμήσεις του άλλου. Οι πιθανότητες να συμφωνήσει ο αγοραστής είναι περισσότερες, αν έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει και αυτός στην τελική διαρρύθμιση. Το χρηματικό ποσό που θα διαθέσετε για την επέμβαση-ανακαίνιση της κατοικίας σας, δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα υψηλό. Οπότε προβείτε μόνο στις απαραίτητες, προαναφερόμενες κινήσεις.

Καλή επιτυχία λοιπόν και αν δεν τα καταφέρετε μόνοι σας είναι δίπλα σας o Τεχνικός και ο Μεσιτικός Τομέας της FRIXOS-BYRON.

Φόρμα Πώλησης Ακινήτου   -    Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου   -    Επικοινωνία

Copyright © 2010 - 2022 FRIXOS & BYRON. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.

Αναζήτηση